چرا برجهای دوقلوی پتروناس؟؟
در کتاب تازهتألیف فیزیک 3یِ دبیرستان رشتهی ریاضی در ابتدای فصل 3 تصویر برجهای دوقلوی پتروناس مالزی و در کنار آن گلولهی بزرگ فولادی به عنوان خنثیکنندهی نوسانات برج آورده شده است. اما یک ایرادی این وسط هست!
در واقع این کرهی فولادی عظیم 680 تنی در شکل بالا، در برج تایپه به کار رفته تا از نوسانات آن در طوفانها جلوگیری کند. در برجهای پتروناس این دو به کمک یک پل هوایی به هم متصل هستند که آن نقش موثری در جلوگیری از نوسانات برجها در ورزش باد دارد که در شکل بالا هم قابل مشاهده است.
علت رخ دادن این اشتباه به نظر میآید این باشد که در تالیف کتاب درسی از کتاب معروف «سیرکِ پروازیِ فیزیک» (The Flying Circus of Physics) نوشتهی جرل واکر نویسندهی معروف کتاب مبانی فیزیک هالیدی استفاده شده باشد.
در کتاب یادشده در صفحهی 65 به اشتباه عنوان شده که برج پتروناس 101 طبقه و ارتفاع 508 متر دارد و در آن از یک کرهی فولادی 680 تنی استفاده شده است که این مشخصات برج تایپه است!
طرف یه نادانیه که اسم خودشو گذاشته دکتر ایکس! جرات نداره اسم واقعی بذاره.
میگه مخاطبان شما یه مشت دانش آموز هستن!!!
خب مولفان **** و ****** کتب درسی و مترجمان **** و ****** این کتابا هم یه مشت مدرس بی استعداد هستن که از بد روزگار دانش آموزا و دانشجوهای بیچاره گرفتارشون شدن.
***** *** **** ****** ** *** ***** ** **** *** ** *** *****
شما همون جماعت ***** هستین که از مدرسای **** ** از خودتون توی دانشگاه ها بت میسازین و اجازه رشد فکری به کسی نمیدین و انتظار دارین خروج دانشگاها نهایتا **** **** مثل خودتون باشن